sähköautojen latausasemat

Haivoimalta myös latausasemat

Meiltä saat myös sähköautojen latausasemat asennettuna tai ilman asennusta. Kysy rohkeasti tarjous!


Asennettuna alkaen 1359 €

Kysy tarjous!

BENY BCP sähköauton latauslaite

BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa. Se suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli kodissa aurinkopaneelit tai ei.

BENY-latauspiste sisältää tarvittavat lisälaitteet kuormanhallintaan (DLB, Dynamic Load Balance): Latauslaite voidaan asettaa säätämään auton lataustehoa aurinkopaneelien tuottaman energian mukaisesti. Näin saat autosi akun täyteen puhdasta, itse tuottamaasi aurinkoenergiaa!

Latauslaite saa tarvittavan tiedon aurinkopaneelijärjestelmän syöttökaapelin ympärille naksautettavista virtamuuntajista. Näin ollen hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja ei tarvitse käyttää.


Asennettuna alkaen 1404 €

Kysy tarjous!

KEBA P30 -latausasema 11 kW

KEBA KEContact P30 -sähköauton latauslaite, A-sarja 6 m kaapelilla. A-sarja on lähtötason latausasema turvalliseen lataukseen yksittäisenä yksikkönä.

Laajan tuotevalikoiman ansiosta KEBA tarjoaa ihanteelliset latausratkaisut kaikkiin sovelluksiin. Yli vuosikymmenen ajan käytetyt ja testatut, Itävallassa valmistetut KeContact latausasemat ovat osoittautuneet hyväksi valinnaksi satojatuhansia kertoja. Ne tunnetaan maailmanlaajuisesti luotettavaa latausta varten – jotta sähköautosi on aina valmiina, kun sitä tarvitset.