Haivoima

Aurinkoenergia Suomessa

Aurinkoenergia on auringon säteilemän energian hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Aurinkosähköjärjestelmä mahdollistaa tämän energian keräämisen ja hyödyntämisen niin kotitalouksien kuin yritysten sekä maatilojen käyttöön.

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa ja siitä syntyvä sähkö on päästötöntä. Pyrkimys fossiilivapaaseen tulevaisuuteen ja energiakriisi ovat nostaneet aurinkosähkön tarpeen vielä korkeammalle tasolle. Aurinkopaneelit ovat arkipäivää jo Suomessakin ja soveltuvat hyvin myös meidän ilmastoon – paneelit tuottavat Suomessa yhtä hyvin kuin Pohjois-Saksassakin.

Oikein mitoitettuna aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin ja vähentää huomattavasti sähkön ostamisen tarvetta. Aurinkosähköjärjestelmä on helppo ja huoltovapaa tapa tuottaa omaa sähköä!

Miksi Haivoima?

Haivoima käyttää laadukkaita Scanoffice-Solar-aurinkopaneeleita, jotka on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Uusiutuvalla aurinkoenergialla vähennät ekologisesti sähkölaskusi summaa ja parannat kiinteistösi arvoa.

Katolle paneelit asennetaan Suomessa suunnitelluilla ja valmistetuilla kiinnikkeillä. Kiinnikkeiden takuu on jopa 30 vuotta!

Kysy lisää, ja tilaa ilmainen kartoitus!

Yritys

Haivoima on osa Myyntihai Oy:ta, joka on Keski-Suomessa toimiva myynti- ja markkinointiyritys.

Olemme erikoistuneet kestävien energiaratkaisujen myyntiin. Haivoima-tuotenimellä myydään ja markkinoidaan aurinkosähkötuotteita.

Myyntihai Oy
www.myyntihai.fi
Y-tunnus 3234629-2
Kotipaikka Jyväskylä

Haivoima uskoo aurinkoisempaan tulevaisuuteen missä jokainen yksilö kantaa vastuun seuraaville sukupolville. Puhdas sähkö on valinta, joka on nyt kaikkien käsillä. Rakenna meidän kanssamme vihreä tulevaisuus jossa sinulla on valta omasta sähkönkulutuksestasi!