Haivoima

Aurinkoenergia Suomessa

Aurinkoenergia on auringon säteilemän energian hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Aurinkosähköjärjestelmä mahdollistaa tämän energian keräämisen ja hyödyntämisen niin kotitalouksien kuin yritysten sekä maatilojen käyttöön.

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa ja siitä syntyvä sähkö on päästötöntä. Pyrkimys fossiilivapaaseen tulevaisuuteen ja energiakriisi ovat nostaneet aurinkosähkön tarpeen vielä korkeammalle tasolle. Aurinkopaneelit ovat arkipäivää jo Suomessakin ja soveltuvat hyvin myös meidän ilmastoon – paneelit tuottavat Suomessa yhtä hyvin kuin Pohjois-Saksassakin.

Oikein mitoitettuna aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin ja vähentää huomattavasti sähkön ostamisen tarvetta. Aurinkosähköjärjestelmä on helppo ja huoltovapaa tapa tuottaa omaa sähköä!

 

Rahastosäästäminen vai ilmalämpöpumppu?

Rahastosäästäminen voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta sen kannattavuutta joutuu usein odottamaan pitkään, kun taas ilmalämpöpumppuun sijoittamisesta hyödyt heti. Kun harkitset mihin sijoitat pääomaasi, pysähdy hetkeksi miettimään saatko paremman tuoton hitaasta rahastosäästämisestä vai sijoittamalla ilmalämpöpumppuun, joka alkaa säästämään saman tien. Ilmalämpöpumppuun investoidun pääoman vuosituotto ylittää helposti 30 %, mutta voit saavuttaa jopa 50 % tuoton, varsinkin jos talosi lämmityskulut ovat suuret. Unohda siis rahastosäästäminen ja aloita säästäminen ilmalämpöpumpulla nyt!

Ilmalämpöpumppu voi tuntua suurelta investoinnilta, mutta se on hyvin kannattava sellainen. Energiatehokkaiden Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen tuottamien säästöjen ansiosta olet nopeasti voiton puolella.

Miksi Haivoima?

Haivoima käyttää laadukkaita alan johtavalta maahantuojalta, jotka on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Uusiutuvilla energiaratkaisuilla vähennät ekologisesti sähkölaskusi summaa ja parannat kiinteistösi arvoa.

Hoidamme luotettavasti aurinkopaneelit, Sähköautojen latauasemat, Ilmalämpöpumpput, Ilma-vesilämpöpumpput ja maalämpö kotiisi olit missäpäin Suomea tahansa. Olemme kumppanisi, kun tarvitset Haivoiman asiantuntijaa!

 

 

Kysy lisää, ja tilaa ilmainen kartoitus!

Yritys

Haivoima on osa Myyntihai Oy:ta, joka on Keski-Suomessa toimiva myynti- ja markkinointiyritys.

Olemme erikoistuneet kestävien energiaratkaisujen myyntiin. Haivoima-tuotenimellä myydään ja markkinoidaan Energiaratkaisut

Myyntihai Oy
www.myyntihai.fi
Y-tunnus 3234629-2
Kotipaikka Jyväskylä

Haivoima uskoo aurinkoisempaan tulevaisuuteen missä jokainen yksilö kantaa vastuun seuraaville sukupolville. Puhdas sähkö on valinta, joka on nyt kaikkien käsillä. Rakenna meidän kanssamme vihreä tulevaisuus jossa sinulla on valta omasta sähkönkulutuksestasi!

Toimitusjohtaja