Haivoima

Aurinkoenergia Suomessa

Aurinkoenergia on auringon säteilemän energian hyödyntämistä sähkö- tai lämpöenergiana. Aurinkosähköjärjestelmä mahdollistaa tämän energian keräämisen ja hyödyntämisen niin kotitalouksien kuin yritysten sekä maatilojen käyttöön.

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa ja siitä syntyvä sähkö on päästötöntä. Pyrkimys fossiilivapaaseen tulevaisuuteen ja energiakriisi ovat nostaneet aurinkosähkön tarpeen vielä korkeammalle tasolle. Aurinkopaneelit ovat arkipäivää jo Suomessakin ja soveltuvat hyvin myös meidän ilmastoon – paneelit tuottavat Suomessa yhtä hyvin kuin Pohjois-Saksassakin.

Oikein mitoitettuna aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin ja vähentää huomattavasti sähkön ostamisen tarvetta. Aurinkosähköjärjestelmä on helppo ja huoltovapaa tapa tuottaa omaa sähköä!

 

Rahastosäästäminen vai ilmalämpöpumppu?

Kun harkitset mihin sijoitat pääomaasi, pysähdy hetkeksi miettimään saatko paremman tuoton hitaasta rahastosäästämisestä vai sijoittamalla ilmalämpöpumppuun, joka alkaa säästämään lämmitys kuluista.

Miksi Haivoima?

Haivoima käyttää laadukkaita alan johtavalta maahantuojalta, jotka on valmistettu Suomen olosuhteisiin ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Uusiutuvilla energiaratkaisuilla vähennät ekologisesti sähkölaskusi summaa ja parannat kiinteistösi arvoa.

Hoidamme luotettavasti aurinkopaneelit, Sähköautojen latauausemat, Ilmalämpöpumput, Ilma-vesilämpöpumput ja maalämpö kotiisi olit missäpäin Suomea tahansa.

Olemme kumppanisi, kun tarvitset Haivoiman asiantuntijaa!

 

 

Kysy lisää, ja tilaa ilmainen kartoitus!

Yritys

Olemme erikoistuneet kestävien energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin. Haivoima-tuotenimellä myydään asennettuna avaimet käteen Energiaratkaisuja.

Myyntihai Oy/ Haivoima

www.myyntihai.fi
Y-tunnus 3234629-2
Kotipaikka Jyväskylä

Haivoima uskoo aurinkoisempaan tulevaisuuteen missä jokainen yksilö kantaa vastuun seuraaville sukupolville. Puhdas sähkö on valinta, joka on nyt kaikkien käsillä. Rakenna meidän kanssamme vihreä tulevaisuus jossa sinulla on valta omasta sähkönkulutuksestasi!